Как да прекараме свободното си време когато не сме на работа в Лондон


Вероятно Вие сте дошли в Лондон най – вече за да работите и търсите по – добра реализация и не на последно място – за да печелите повече пари. След като вече сте намерили работата, която Ви кара да се чувствате сигурни, спокойни и Ви носи добри доходи, Вие може да си позволите да се насладите на своята почивка и да се позабавлявате. Сигурни сме, че на всеки от вас му се иска да има повече свободно време, в което да се отдаде както на пълноценна почивка, така и на приятни разходки и разглеждане на интересните места в града.

Възможностите за наистина приятно прекарване на почивните дни са много – от разтоварващ шопинг в някой търговски център, до разпускаща и успокояваща неделна разходка. А защо не и обиколка на най – изветните символи и музеи на английската столица? Все пак Вие работите и живеете не къде да е, а в Лондон – градът за който Сър Самюел Джонсън някога е казал: „…тук има всичко онова, което може да искате от живота…”,

Ако сте любители на природата и дългите разходки, Хайд Парк е мястото в Лондон, което ще Ви осигури едновременно спокойствие и пълноценна почивка. Не пропускайте в никакъв случай да се разходите сред цветните градини и зеленината, за да се заредите с енергия и да се разтоварите. Други изключително красиви паркове в Лондон, които си заслужава да видите са Ричмънд Парк, в който живеят над 650 елена и Гринуич Парк, който разкрива изкючително красиви гледки към р. Темза.

Всеки знае, че футболът е най – популярният спорт на Острова, така че привържениците на Арсенал, Челси, Уест Хям или някой друг лондонски отбор биха могли да посетят и разгледат стадиона на любимия си футболен отбор. Освен че може да се докоснете до неговата история, по време на посещението си там също бихте могли да си закупите сувенири. А защо не и да изненадате приятел или роднина като му подарите тениска на любимия му футболен отбор!

В Лондон също си струва да посетите поне един от многобройните пъбове, за да усетите атмосферата и опитате от любимата напитка на англичаните – бирата. Кръчмите определено са сред любимите и предпочитани места за разпускане на местните след дългият работен ден, а веднъж посетили лондонски пъб, със сигурност ще станат и ваши.

Столицата на Великобритания се слави като рай за любителите на пазаруването. Качествените стоки, които може да закупите на доста добри цени или с огромно намаление е добра причина да посетите луксозните шопинг центрове и магазини в града. Лондонският пазар Кемдън пък е място, където може да пазарувате, или просто да се разходите в свободното време, когато не сте на работа в Лондон. Там ще откриете всичко – от дрехи, обувки и сувенири, до заведения за бъро хранене, предлагащи ястия от цял свят.

Какво по – приятно от посещението на нови и интересни места, с каквито британската столица безспорно разполага. Независимо какви предпочитания имате, Вие със сигурност ще намерите добър, забавен и интересен начин да прекарате свободното си време в Лондон. Възползвайте се максимално от възможностите, които столицата на Обединеното Кралство предлага!

Submit a Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.