Собствен бизнес в Англия


Започнете пътуването си към собствен бизнес в Лондон в партньорство с Fantastic Services

Желаете ли да разчитате на себе си в ежедневната си работа и същевременно да работите с осигурени клиенти? Нашият партньор и водеща компания в Англия – Fantastic Services, набира екипи за:

  • Почистване при напускане на жилище
  • Градинари
  • Почистване на килими
  • Почистване на прозорци
  • Дейности по ремонт и поддръжка по домовете

Тези услуги са силно търсени в Лондон и цяла Великобритания, а Fantastic Services е лидер в предлагането им. Услугите се осъществяват от самостоятелно наети екипи, които имат осигурен изцяло график на работа от компанията.

Собствен бизнес в Лондон  в партньорство с Fantastic Services

Ето какво предлага Fantastic Services

Собствен бизнес в сферата на почистващите услуги в Лондон, Англия. Пълна подкрепа от Fantastic Services за успешен старт и редовен график с клиенти. Осигурено работно оборудване, клиентопоток и цялостна организация на работния ви график.

Организирано посрещане и настаняване в Лондон, специализирано обучение в България и подкрепа от нашия екип на място за навлизане в дейността.

Откъде да започнете?

Посетете сайта на Fantastic Services за повече информация или се свържете с варненския офис на компанията на телефон 052 953 090 всеки делничен ден между 10:00 и 18:30 ч. или по е­мейл: bulgaria@fantasticservices.com