Отзиви


Вашите истории

Щастието е в това-да преодолееш страха си!

Елеонора Кисьова за Джоб Консулт

Някъде бях прочела, че е важно през по-голямата част от времето си да правиш неща, които ти дават енергия, а не ти отнемат от нея- именно това означава да си на правилното място, за да се чувстваш щастлив и удовлетворен. Убедена съм, че всеки от нас е на мнение, че само когато правим това, което ни е на сърце и с усмивка на лицето, живота започва да ни подкрепя.
Всички търсим перфектната работа, на която да ходим с удоволствие. Някои приемат доходоносна работа, която да ги издържа, докато открият с какво искат да се занимават, други трудно намират работа в сфера, в която искат да се изяват. Има и такива щастливци, които винаги са знаели какво е призванието им и се борят със зъби и нокти, за да осъществят мечтите си. Амбицията и мечтите са прекрасно нещо, те ни карат да вървим напред, даже когато ни е твърде трудно дори да си го представим. Но и всеки се страхува да напусне зоната си на комфорт и да остави сигурните си места…Трудно е…
Първата история за това как да зарежеш всичко и да преобърнеш живота си на 180 градуса е моята.
Когато преди една година се реших да направя този обрат по ред причини за мен, и реших да опитам късмета си извън пределите на нашите граници, основният ми страх беше същият, както на повечето хора- че няма да ми стигнат парите, че фирмата за която работя – ще ме излъже и всичко, което имах и можех да заложа, щеше да отиде на вятъра…
Но американският бизнесмен Джордж Адаир го е казал много точно: ” „Всичко, което винаги сте искали, е от другата страна на страха” .Философията му е проста- ако искате да живеете така, както мечтаете, е необходимо да преодолеете страха си. А за целта- да вярвате в себе си и резултата. Между страха и резултата има пропаст, и единствения начин да промените живота си, е да скочите в неизвестното. И знаете ли, когато аз реших да замина за Лондон и направих тази крачка-тогава страха изчезна. Точно тогава се оказа, че това е най-забавният и весел период от живота ми. Не бях предполагала, че до сега съм водила скучен живот, изпълнен с много повече компромиси и лишения.
Както биха направили всички, така и аз проучих компанията Джоб Консулт-Варна. Доверих се на моя приятелка, която беше работила успешно 2 г. за тях. Освен нейната подкрепа, имах подкрепата и на други мои приятели, които също живееха от години в чужбина. Записах се за интервю и след одобрението преминах курс на обучение във Варна, който беше с настаняване- напълно безплатен. Запознах се с колектива на Джоб Консулт- позитивни, усмихнати млади хора, които до ден днешен ми помагат в трудните ситуации на работата. Те ми помогнаха да преодолея страха си, да подготвя всичко необходимо за заминаването ми до най-малкия детайл от посрещането и настаняването ми в Лондон.Открих, че Лондон е наистина уникален град, в който миналото и модерното настояще чудесно съжителстват заедно. Град, в който човек никога не може да скучае. Намерих нови приятели, с които да се забавляваме, научих се да обичам обикновенните малки неща, с които живота ме сблъска. Всеки ден се обогатявам при срещите си с нови хора от различни култури и общност….
И стъпка по стъпка строях нов живот, преодолявайки страха си…
Щастлива съм и знам, че ако следваш зова на сърцето си, отвреме на време скачайки в пропастта на страха,всичко ще бъде наред. Знам, че в този свят не съществуват чудеса, освен тези, които създаваме сами. И успех могат да ти донесат само нещата, които истински обичаш. Във Варна ме научиха как да се справям с различните ситуации на работа и никога да не свалям усмивката от лицето си. А когато ми е най-трудно, си повтарям, че проблемът е само в един ден, а не в живота като цяло. И всеки проблем всъщност е начало на приключение, което води до тъй желания успех. Успех, за който два пъти бранда ме награди. А тази награда дължа на всички колеги, приятели и близки, които са до мен и ме подкрепят.
Благодаря на прекрасния тим на JobConsult !!!
Благодаря ви за възможността да работя и живея в Лондон !
Вие давате уникален шанс на мен и на всички нас да променим живота си, да върнем човешкото си достойнство!
Благодаря ви за това, че винаги сте на линия – учтиви, търпеливи, готови да помогнете във всеки труден момент ( а те не са малко ) 🙂
От сърце ви желая здраве, щастие , просперитет!!!
Нека повече хора оценят труда, който полагате, за да осигурявате работа на толкова много хора!
Бъдете благословени!

Нина Иванова

Елеонора Кисьова разказва за работата в Лондон.

Елеонора Кисьова за Джоб Консулт

“Научих за Job Consult от мои познати и ето вече 5 месеца съм в Лондон. Исках да дойда да видя как живеят другите хора по света, да опозная различни култури, дори да усъвършенствам езика. Мислех, че ще ми бъде много трудно, но от фирма Job Consult са помислили за всичко. Най-много се притеснявах как в такъв мегаполис като Лондон, ще намирам адресите, но и за това са помислили. И всъщност нещата са толкова прости, единственото, което трябва да се направи е да се вземе решение, което аз взех и не съжалявам. Срещнах и се запознах с много нови и приятни хора, научих нови неща и видях едни от най-големите забележителности на Лондон.”

Станислава Василева споделя какво я е накарало да се спре на нас и да замине в Англия

„Здравейте! Казвам се Станислава. За фирмата научих от моя позната. Исках да започна едно ново начало и мечтата ми беше да замина за Лондон… и ето тя вече е реалност!!! Отидох във фирмата, която се намира във Варна и там ме посрещнаха млади и усмихнати момичета, на които съм страшно благодарна за помощта и без тях нямаше да съм това което съм :). И да не забравя за учителите по английски, които имаха страшното търпение да ме научат на езика.

В Лондон съм от 04.12.2014г. Работя в сферата на почистването и съм много доволна от часовете, които ми дават и от подкрепата на екипа в България, които по всяко едно време са готови да помогнат. Благодарение на всички аз в момента съм много добре, опознах Лондон, имам време и да разгледам всяка една забележителност.

Благодаря ви много за всичко…благодаря ви от сърце!!! Пожелавам ви много успехи и бъдете винаги толкова лъчезарни!! Пожелавам и успех на всички кандидатстващи…няма да съжалявате…това е фирмата!!!”

Пиринка Филатова споделя какво я е накарало да се спре на нас и да потърси работа в Англия

“В Лондон съм от един месец, но имам чувството, че тук съм по-отдавна.Времето минава неусетно, безпроблемно и емоционално. Благодарение на страхотния екип на Джоб Консулт Варна тук се чувствам великолепно. Всички от фирмата са много мили и отзивчиви и с тяхна помощ аз се справям отлично. Всичко тук ми харесва-всичко е улеснено и всеки е готов да ти помогне. Няна го безпорядъка в България. Работа има и фирмата е коректна във всяко отношение заплащане, добра работа, помощ за документи. Благодаря ви много, мили момичета и момчета. Всички сте млади, умни, красиви и приветливи. Останете такива и нека повече българи потърсят Джоб Консулт, за да ви познават. С лекота всички работещи във фирмата успяват да ги почувствам близки. Изумена съм от тези млади хора, в които няма надменност, а мениджъра Сергей е страхотен, защото ми вдъхна увереност. Сега съм сигурна и спокойна и се чувствам разкошно!”

Деси (26 г.) разказва за работата си с нас и какво полезно намират младите

“Миналото лято с моя приятелка бяхме на бригада близо до Лондон за около 5 месеца. Хареса ни и решихме, че като се приберем в България отново ще търсим възможност да заминем към Англия. Като по чудо извадихме голям късмет. Не беше минала и седмица от както се бяхме прибрали и научихме за Джоб Консулт. Разбрахме за фирмата от приятелка на майка ми, която се е подготвяла да замине чрез нея, но поради здравословни причини се е отказала. Каза ни, че можем да им се доверим, ние решихме да пробваме и….ето ни тук сега в Лондон

Нещото, което много ми харесва в тази фирма е, че още в началото подпомага дори финансово тези, които желаят да дойдат да работят тук. От както работя за фирмата се запознах с много добри хора и не само колежки, а и клиенти, които уважават труда ни и създават приятелска атмосфера в дома си. В работата си научих много нови трикове за по-лесно и бързо почистване на една къща, така че не ми отнема много време и усилия да си поддържам квартирата в спретнат вид. Определено започнах и да общувам по-свободно на английски. Всеки ден научавам по някоя нова думичка, а през почивния си ден винаги има някоя забележителност, която можем да посетим с колежките и да опознаем още по-добре Лондон.”

Ваня (35год) за работата и живота в Англия

“Бих искала да разкажа накратко как избрах Job Consult и след това заминах точно с тази фирма, за да работя в Лондон. Както много наши сънародници и аз не бях доволна от стандарта си на живот в България и след като обмислих възможностите реших да потърся работа в друга държава. Дълго време разглеждах обяви и най – накрая попаднах на това, което търсех, а именно фирма, която предлага добри условия и подготовка за живота и работата в една непозната тогава за мен държава като Англия. Хората, които работят за Job Consult имат желание и търпение да обяснят на всеки какво го очаква, а след като се започне работа ни оказват пълна подкрепа. Благодарение на точно тези хора аз успях да се адаптирам и свикна бързо с новото начало. И не на последно място, лично аз намирам за много полезно обучението, което фирмата предлага преди да заминеш.

Препоръчвам фирмата на всички, които като мен не са доволни от живота си тук и търсят реализация и по- добри доходи в Англия. Вече 6 месеца работя за тях и нито за момент не съм съжалявала, че направих този избор.”

Подкрепа от Джоб Консулт в трудните моменти

“С моя приятелка работехме в една и съща фирма и много пъти е ставало въпрос, че майка й е в Лондон, но не обръщах внимание на информацията, защото си имах добре платена работа и не исках да променям фактите. В един момент обаче фирмата фалира и останахме без работа…разделихме се с приятелката ми. Всяка започна работа където намери. По време на едно от поредните ни виждания тя ми спомена, че заминава за Лондон. Така научих подробностите около Джоб Консулт. След няколко месеца, оставайки отново без работа реших да опитам и ето ме тук вече 9 месеца.

На четвъртия месец от пристигането ми тук изгубих баща си. В този тежък момент фирмата ми оказа не само финансова, но и морална помощ. Колегите от офиса поеха всички подробности по връщането ми в България. Благодаря ви за което!
Работата тук не е от най-леките, но щом аз се справям, всеки ще може!”

Теодора Петкова за това как бързо да свикнеш с работата

“Имам познати, които работят във фирмата от дълго време и от тях знам, че всичко е коректно и добре организирано. Аз работя в Англия от 3 месеца и получавам достатъчно часове на седмица, не само за да покривам разходите си, но и да имам възможност да изпращам средства на моите близки в България.

Както при всяка работа и при тази е необходимо време, за да свикнеш, но при мен нещата станаха бързо. Много ми помогна и това, че зная английски език. Така успявам да си говоря с клентите, които посешавам, а с повечето от тях сме дори в приятелски отношения.

Пиша това заради тези хора, които все още се колебаят и си мислят, че няма да могат да се справят. Искам да им кажа да не се притесняват, да бъдат смели и че фирмата оказва пълна подкрепа във всеки един момент. След като кандидатствах в офиса на фирмата и бях одобрена заминах много бързо. Щом пристигнах се нуждаех само от няколко дни, за да се запозная с обстановката и през това време отново имаше кой да ми обясни. Лондон е голям град, но всичко е така добре организирано, че няма как да се объркаш. Бързо се научих да използвам градския транспорт и го използвам ежедневно. А и когато знаеш езика ти е много по – лесно да се оправяш.

И да не забравя – в Лондон срещнах много нови приятели! Това са моите колеги, с които живея и прекарвам свободното си време. Заедно с другите жени разглеждаме забележителностите в града, споделяме си всичко и сме много задружни. Тук, в Лондон има много български магазини и заведения, които редовно посещававаме с моите приятелки. Някои от тях са дори в близост до квартирата, където живея.

Благодарна съм на фирмата за всичко. Нека всеки, който проявява интерес и има желание да работи не се притеснява! Аз съм много доволна!!!!”

Привет на всички, които искат да променят живота си!

“Казвам се Ваня и от 4 месеца работя в Лондон, за което единствено и само мога да благодаря на хората, работещи в Job Consult. За тази фирма знаех от моя приятелка, която е в Лондон повече от година и половина, но аз все не се решавах да замина. Имам прекрасно детенце, което не исках да оставям, но въпреки това предприех тази важна стъпка, за която не съжалявам. Успях бързо и лесно да се адаптирам към новата обстановка и начин на живот, защото знам, че имам сигурна работа и хора, които винаги са готови да ти помогнат!!! Благодарение на тези мили хора и работата, която ми осигуряват, моето дете вече си има много нови подаръци, за които в България все не успявах да отделя пари. А и не виждам как ще стане при тази обстановка и безработица в страната. Всички жертви и усилия си струват, за да видиш детето си щастливо!!! “